Monday, October 5, 2020

MINI перейменував колісні диски через співзвучність з коронавірусів

 Британська марка змінила назву дисків електрокара Cooper SE, щоб не викликати асоціації з пандемією COVID-19.

Компанія MINI змінила назву дисків електрокара Cooper SE через співзвучність з коронавірусів. Тепер, щоб у покупців не виникло асоціацій з пандемією COVID-19, колеса Corona Spoke пропонують під найменуванням Power Spoke. Про це повідомляє видання InsideEV. По всій видимості, в MINI таким чином вирішили уникнути маркетингового провалу в США, які на даний момент більше інших держав страждають від вірусу нового типу. Крім того, назва Power ( «Енергія») цілком підходить для опціональних полегшених 17-дюймових коліс, стилізованих під домашню розетку британського стандарту.

Тим часом, перший серійний електрокар MINI дебютував влітку 2019 року. Хетчбек Cooper SE укомплектований «зеленим» агрегатом від BMW i3S, який розвиває 184 л. с. (135 кВт) і 270 Н • м крутного моменту. Мотор дозволяє хетчбеку прискорюватися з місця до 60 км / год за 3,9 с, а розгін до "сотні" займає 7,3 секунди. Максимальна швидкість примусово обмежена 150 км на годину.

No comments:

Post a Comment

Розсекречена зовнішність оновленого MINI Cooper S

 Рестайлінговий хетчбек MINI Cooper S без маскування потрапив в об'єктив фотошпигунів під час зйомки в Голландії Судячи з фотографії, бр...