Monday, October 5, 2020

Mini готує новий електричний кросовер

 Машину будуть випускати в Китаї. Вона розділить платформу з BMW i3 нового покоління

У марки Mini поки є тільки один електромобіль - електрична версія базового хетчбека. Однак незабаром повинен з'явитися і повністю електричний кросовер, пише британське видання Autocar з посиланням на власні джерела в концерні BMW, яким належить Mini. Цей кросовер швидше за все отримає ім'я Paceman , яке колись уже використовувалося для Mini. Його стануть випускати в Китаї, на спільному підприємстві з Great Wall Motors. Машина також отримає китайські акумулятори від близької до Great Wall компанії SVolt.

Для електричного кросовера розробляється повністю нова платформа. Пізніше вона може бути використана для створення BMW i3 нового покоління. Паралельно в BMW працюють і над аналогічним кросовером Mini з двигуном внутрішнього згоряння. Новий електричний кросовер Mini буде вельми великим - за габаритами його можна буде порівняти з BMW X1 . Дата виходу новинки не оголошена.

No comments:

Post a Comment

Розсекречена зовнішність оновленого MINI Cooper S

 Рестайлінговий хетчбек MINI Cooper S без маскування потрапив в об'єктив фотошпигунів під час зйомки в Голландії Судячи з фотографії, бр...